Var hittar jag utskickade meddeladen i min telefon?

Meddelanden skickas direkt till vårt elektroniska medlemskort. Precis som ett fysiskt medlemskort finns en fram- och baksida.

Meddelandena hittar du på medlemskortets baksida under rubrik Nyheter, se bild ned till höger. Du kan anpassa push-notiserna för mobilen i dina inställningar. Exempel på meddelanden kan vara Senaste nytt, biljetter eller sista minuten-information.

Medlemskortet finns på framsidan. Notera att knapparna för att vända på det elektroniska medlemskortet ser olika ut beroende på vilken telefon du använder.

Har du en iPhone ser det ut så här:

Använder du en telefon med Android ser det ut så här:

Vad behöver jag göra för att komma igång?
Fullständig information om hur du hämtar ditt personliga medlemskort kommer att finns i ett SMS som skickas till det mobilnummer som du anger i registreringsformuläret.

Medlemskortet fungerar både på Iphone och Androidtelefoner. Men vänligen notera att du endast kan ha en version aktiv. Har du flera telefoner måste du välja vilken en telefon för medlemskortet. Laddar du ned fler medlemskort till olika telefoner blir de inaktiverade pga. av säkerhetsskäl.

Vilka står bakom denna tjänst och programvara?
Upright Consulting utvecklar tjänster speciellt för föreningar. Nu har vi tagit fram ett elektronisk medlemskort som underlättar och möjliggör direktkommunikation med spelare, medlemmar, supportrar och klubbens eldsjälar! Läs gärna mer om vårt medlemssystem på hemsidan http://www.upright.se


Klicka här för att komma tillbaka till nedladdningssidan för det elektroniska medlemskortet